,

Tetra test 6in1 (tesztcsíkok)

5655 Ft

6 fontos vízparaméter ellenőrzése egyetlen tesztcsíkkal.

Használati útmutató a 6in1 teszt tesztcsíkjához

Vegye ki a csíkot a csőből, majd zárja vissza a csövet. Merítse a csíkot a vízbe és mozgassa 2-3 alkalommal ide-oda. Rázza le a felesleges folyadékot és hasonlítsa össze közvetlenül a klór tesztterületet a színskálával. Kb. 60 másodperc elteltével hasonlítsa össze a többi tesztterületet a színskálával.

Nitrit (NO2) / Nitrát (NO3): A szerves, nitrogéntartalmú anyagokból (pl. halürülék, eledelmaradékok) nitrit és nitrát keletkezik. Az 50 mg/l feletti nitrát-koncentráció tartósan káros a halak számára és segíti az alganövekedést. Az 1 mg/l feletti nitrit-érték is káros lehet.

● Ha a mért értékek túl magasak, használja a Tetra NitrateMinus terméket és/vagy hajtson végre egy részleges vízcserét.
Összekeménység (GH):
A kedvező GH-érték 6° és 16° dH között van. Ezt a kalcium- és a magnéziumsók koncentrációja határozza meg.

● Ha a GH-érték túl magas, adjon desztillált vizet az akváriumba. Ha túl alacsony, adjon kalcium-karbonátot az akváriumba.

Karbonát-keménység (KH):
A kedvező KH-érték 3° és 10° dH között van. Az érték a bikarbonátról ad tájékoztatást, amely pH-pufferként hat.

pH: A sav vagy a lúg mértékét a vízben a pH-érték határozza meg. A 6,5 és 8,5 közötti érték majdnem minden édesvízi hal számára megfelelő. Az ideális pH-érték azonban a mindenkori halfajtól függ.

● Ha a pH- és a KH-érték túl magas, használjon pH/KH Minus terméket. Ha túl alacsony, használjon pH/KH Plus terméket.

Klór (Cl2): A klór káros a halak és a baktériumok számára és nem szabad, hogy az akváriumvíz tartalmazza.

● A vezetékes vizet mindig készítse elő AquaSafe termékkel, hogy a klórt teljesen eltávolítsa.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

226 Ft/db

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0251 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart