,

Tetra AlgoStopDepot 12 tabl.

2470 Ft

Algaölőszer akváriumi használatra.

Felhasználási terület: A Tetra Algizit rendkívül hatékony hatóanyagának köszönhetően még a legmakacsabb algákat is leküzdi. Megszűnteti annak rizikóját, hogy az alga által benőtt növények elhalnak. Nem színezi el a vizet. Szakszerű alkalmazás mellett elviselhető a halak, a növények és a mikroorganizmusok számára.

Alkalmazás: 1 tabletta 20 l akváriumvízhez. Közvetlenül az akvárium vizébe – lehetőleg növénymentes területre. Szükség esetén a kezelést 3-4 hét elteltével ismételje meg. Az algairtószer levegőztetést igényel a kezelés időtartama alatt. Minden édesvízi akváriumhoz.

Kiszerelés: 10db tabletta. Elegendő 200 l akváriumvízhez.

Hatóanyag koncentráció: ≤ 2,5% monolinuron
Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Csatornába engedni nem szabad.

247 Ft/db

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0250 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart