,

Tetra CO2 Plus 250 ml

2865 Ft

Tetra CO2 Plus — Folyékony széndioxid tápanyag

Elősegíti a növények egészséges és dús növekedését. A széndioxid a növények elengedhetetlen tápanyaga. A Tetra CO2 Plus szénnel dúsítja a vizet olyan formában, amelyet a növények azonnal hasznosítanak. Biológiai módon 1 hét alatt kibocsájtott CO2. Az akvárium növényei erősebben és egészségesebben fejlődnek. Az egészséges és dús növényzet az algásodás legjobb megelőzése! Könnyű használni. 250ml elegendő 2000 liter vízhez.

Adagolás: 2,5ml oldat 20 liter vízhez, hetente egyszer. Sok növény esetén hetente kétszer.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

11460 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0248 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart