,

Tetra Crypto 10 tabl.

2515 Ft

A TetraPlant® Crypto segíti a növények dús növekedését és így attraktív és egészséges akváriumi környezetet biztosít.

A dús és egészséges növényekért.
Az erősebb és egészségesebb növényzet javítja és megőrzi az akvárium biológiai egyensúlyát. Erősíti a gyökérképződést. Vasat és komplexkötött formában minden fontos nyomelemet tartalmaz. Intenzív, tartós trágyázás. Nitrát- és foszfátmentes.

Alkalmazás: Első trágyázáskor egy tabletta minden 20 liternyi akváriumvízhez. Részleges vízcserekor póttrágyázásként egy tabletta minden 40 liternyi akváriumvízhez. A tablettákat törje darabokra és dugja közvetlenül a növények gyökere mellé az aljzatba. Minden édesvízi akváriumhoz. 10 tabletta – elegendő egy 400 literes akváriumhoz.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

252 Ft/db

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0247 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart