,

Tetra PlantaPro Micro 250 ml

3865 Ft

Gyorsan felhasznált nyomelemek és vitaminok célzott hozzáadását biztosítja a növények számára alkalmas formában.

Az egészséges és bőséges növényi növekedés érdekében. Mélyzöld levelek és élénk színek. Megelőzi a vitálanyagok hiányát. Az erőteljes növényi növekedés a legjobb megelőzés az algák ellen. A leveleken keresztül történő tápanyagfelvételért. Foszfát és nitrát nélkül. Édesvízi akváriumok számára. 250ml/2 000 liter akváriumvíz. Az intenzív vastrágyázás érdekében a Tetra PlantaMin kiegészítő használata javasolt.

Felhasználás: Adjon hetente 5 ml-t 20 literenként az akváriumvízhez.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

15460 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0246 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart