,

Tetra PlantaStart 12 kapsz.

3505 Ft

A Tetra PlantaStart értékes növényi hormon révén serkenti a növekedést.

Aktiválja a gyökérképződést. Növeli a növekedési teljesítményt új telepítés és áttelepítés esetén. Nyálkahártya-védelem az érzékeny gyökereknek. A makro-tápanyagok révén erősíti az ellenálló képességet. Célzottan a gyökereken keresztül hat. Gyors és teljes mértékben hat minden pH-érték mellett. Nem terheli a vizet.

Adagolás: a tabletta 50 liternyi vízhez. A tablettákat az új telepítés közvetlen közelében dugja a fenéktalajba. Ajánlott a trágyázás kétszeri megismétlése 3-4 hetenként. A PlantaStart optimálisan kiegészíti az összes TetraPlant növényápoló szert.

Tartalom: 12 tabletta Elegendő 600 liter akváriumvízhez. Édesvízi akváriumokhoz.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

292 Ft/db

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0242 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart