,

Tetra InitialSticks 250 ml

2805 Ft

A Tetra InitialSticks dús növényzetet eredményez, így gondoskodik a vonzó, egészséges akváriumról.

Hosszú távon gondoskodik a vas- és humuszanyagokkal történő ellátásról. Aktiválja a fenéktalajt. Garantálja a vízinövények gyors növekedését. Használata új akvárium telepítésekor: Adagolás: kb. 1 g sticks literenként. Pl. egy 200 literes akváriumhoz: 200 g InitialSticks = kb. 8 púpozott evőkanál (1 púpozott evőkanál = kb. 25 g). A fenéktalaj 2/3-át nedvesítse be és a megfelelő mennyiségű InitialSticks termékkel jól keverje össze. Ezt követően fedje le ezt a réteget a maradék harmad sóderrel (A sóderréteg összmagassága: kb. 5-8 cm) Az akváriumot óvatosan töltse fel egyharmadig vízzel és telepítse a növényeket. Majd töltse fel teljesen az akváriumot. Minden édesvízi akváriumhoz.

Tartalom: 300 g InitialSticks. Elegendő egy 300 literes akváriumhoz.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

11220 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0241 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart