,

Tetra ActiveSubstrate 6 l

4610 Ft

Elősegíti a hasznos talajbaktériumok megtelepedését – megtisztítja a vizet a szerves szennyeződésektől – megkönnyíti a szűrőkészülék feladatát – tisztább vizet eredményez – ezáltal növeli a víz élettartamát.
Meggátolja a talaj csomósodását – optimális talajszerkezetet hoz létre. Megakadályozza a gyökerek rothadását.
Gyorsítja a növények gyökereztetését – biztos kapaszkodót jelent a növényeknek, mert a kisebb gyökerek is könnyen megtapadnak az anyag pórusain.

A gyökérzetet ellátja hasznos tápanyagokkal – 50%-kal jobb víz átáramlást biztosít a hagyományos kavicságyazathoz képest. Dús és egészséges növekedést biztosít a vízinövényeknek.

Alkalmazás: Töltsük fel az akváriumot egy körülbelül 4 cm magas rétegben Tetra ActiveSubstrate-tel. A növények optimális növekedése érdekében 2-4 cm magas rétegben ajánljuk alap rétegnek a Tetra CompleteSubstrate talaj koncentrátumot.
Növényei egészsége és növekedése érdekében ajánljuk havi használatra a Tetra Crypto gyökértápot, illetve a Tetra PlantaMin és PlantaPro oldatokat.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

768 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0240 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart