,

Tetra CompleteSubstrate 2,5 kg

4830 Ft

Fenéktalaj-koncentrátum hosszú távú trágyázással minden édesvízi akváriumhoz. Minden vízi növény dús és egészséges növekedése érdekében.

Tisztán természetes növényi táptalaj. Csökkenti a víz terhelését. Kevesebb alga, mivel a termék hozzáadott nitrátot és foszfátot nem tartalmaz. Egyszerű használat: A Tetra Complete Substrate-ot terítse szét kb. két cm vastagon az akvárium fenekén. Ezután fedje be a Tetra Complete Substrate-ot 2 cm vastagon akváriumi sóderrel. Ajánlott az 1-3 mm-es szemcsenagyság használata. Növényei egész éves gondozására optimális megoldást jelentenek a TetraPlant sorozat termékei.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

1932 Ft/kg

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0237 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart