,

Tetra Bactozym 10 kapsz.

4380 Ft

A TetraAqua® Bactozym elősegíti a hasznos mikroorganizmusok megtelepedését és meggyorsítja a nitritlebontást.

A TetraAqua® Bactozym elősegíti a hasznos mikroorganizmusok megtelepedését és meggyorsítja a nitritlebontást. Emiatt néhány halat már 24 órával az akvárium berendezése után telepíthet. A víz- vagy szűrőcserét a baktériumok tevékenységének jelentős vesztesége nélkül meg lehet oldani. A víz minőségét általánosan javítja.

Alkalmazás: Normál adagolás: 1 kapszula 100 liternyi vízhez. Minden édes- és tengervízi akváriumhoz.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

438 Ft/db

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0236 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart