,

Tetra CrystalWater 100 ml

2410 Ft

Az új Tetra CrystalWater gyorsan és biztosan megtisztítja az akvárium vizét az úszó részecskéktől, amelyek zavarosodást okoznak, és kristálytiszta vizet varázsol a helyébe.

A CrystalWater-ben található aktív hatóanyagok a kisebb részecskéket nagyobb részecskékké kötik össze, amiket aztán az akváriumi szűrő ki tud szűrni a vízből. Az első hatás már 2-3 óra elteltével láthatóvá válik. A víz 6-8 óra alatt tisztává és 6-12 óra alatt kristálytisztává válik.

Egyszerű használat : Adjon 5 ml-t minden 10 liternyi akváriumvízhez (a skálán egy vonal 10 ml-nek felel meg). Adjon 2,5 ml-t minden 10 liternyi vízhez, ha a KH-érték 1 vagy alacsonyabb. Két használat között tartson minimum 48 óra szünetet.

Minden vízcsere után: Szükség esetén, ha zavarosodás lép fel. A használat során egy látható hatóanyagfelhő jelenik meg, ami azonban veszélytelen és azt jelzi, hogy a szer hat. Kérjük, vegye figyelembe a következőket: A CrystalWater nem a vezetékes víz előkészítésére szolgál. A víz előkészítésére minden alkalommal a Tetra AquaSafe termék használatát javasoljuk.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

19800 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0235 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart