,

Tetra EasyBalance 100 ml

1630 Ft

A Tetra EasyBalance megbízhatóan stabilizálja a pH- és KH-értékeket – Eltávolítja a foszfátot és most már a nitrátot is.

Fontos vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat juttat a vízbe.

Alkalmazás: Gondoskodjon elégséges oxigénellátásról (állandó szellőztetés porlasztó kővel) HASZNÁLAT ELŐTT JÓL RÁZZA FEL! (látható nitrát eltávolító granulátum) Hetente 2,5 ml EasyBalance-ot adjon minden 10 liternyi vízhez. Az ajánlott adagolás és a jó tartási körülmények mellett az akvárium vizét akár 6 hónapig is stabilizálni tudja. Minden édesvízi akváriumhoz. Formaldehidet tartalmaz. Allergiás reakciókat válthat ki.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

16300 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0231 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart