,

Tetra FilterActive 100 ml

2595 Ft

Magas aktivitású élő baktériumok hozzáadásával támogatja az akvárium folyamatos biológiai tevékenységét.

Felgyorsítja a szennyező anyagok, mint például az ammónia és a nitrit bomlását. Javítja a szűrő tisztítóteljesítményét a tiszta víz érdekében. Megfelelő minden édesvízi akvárium számára. 100ml/400 liter akváriumvíz.

Felhasználás: Rázza fel alaposan, és a szűrőcserét vagy -tisztítást követően használjon az akváriumvízhez 20 literenként 5 ml-t. Adagolja közvetlenül a szűrőbe. A vízcserét követően alkalmazzon fele adagolást. Szobahőmérsékleten tárolandó. Óvja a 30°C feletti és a 2°C alatti hőmérséklettől.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

25950 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0230 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart