, , ,

Tetra Delica Menu 100 ml

2700 Ft

Alapeleség díszhalak számára. A Tetra Delica Menü bolharákkal, vízibolhával, sórákkal és krillel dúsított mini pelyhekből áll.

A gondos fejlesztésnek köszönhetően optimális minőségű és magas tápanyagtartalmú eleség. Négy egymástól különválasztott rekeszben találhatók a mini pelyhek, amelyek valódi takarmányállatokkal dúsítottak és a változatos etetést biztosítják.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, gabonák, kagylók és rákfélék, élesztő, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, cukor, algák, ásványi anyagok.

Minőségi elemzés: nyers fehérje 47%, nyers olajok és zsírok 9%, nyers rostok 2%, nedvességtartalom 6%.

Adalékanyagok: Vitaminok, provitaminok és hasonló hatású kémiailag definiált anyagok: Vitamin A 26370 IE/kg, Vitamin D3 1640 IE/kg. Vegyületek nyomelemekkel: E5 mangán 58 mg/kg, E6 cink 35 mg/kg, E1 vas 23 mg/kg, E3 kobalt 0,4 mg/kg. Színezékek, antioxidánsok.
Az egyes rekeszekben arányosan találhatók: vízibolha 10%, napon szárított bolharákok (Gammarus pulex) 10%, fagyasztva szárított sórákok (Artemia salina) 8%, fagyasztva szárított kis rákok (Euphasia pacifica) 8%.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

27000 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0220 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart