, , ,

Tetra Fun Tips 20 db

720 Ft

Hogy az eledel több örömet okozzon.

29% természetes ínyencséggel. Lehetővé teszi a pontos adagolást és az etetés helyének kiválasztását. A sima tablettafelületet nyomja egyszerűen neki az akváriumfalnak és tolja le.

Ajánlott adagolás: Az egyik főétkezés helyett néhány tablettával etessen.

Összetétel: tej és tejtermékek, puhatestűek és rákfélék (ebből vízibolhák 15%, Brine Shrimps /Artemia/ FD 7%, Gammarus rákok 4,5%), hal és halmelléktermékek, gabona, növényi fehérjekivonatok, élesztők, rovarok (vörös szúnyoglárva FD 2,5%), olajok és zsírok, cukor, algák, növényi melléktermékek, lecitin. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Minőségi elemzés: nyersprotein 43,0%, nyerszsír 3,0%, nyersrost 2,0%, nyershamu 11,0%, víz 9,0%.

A hozzáadott vitamintartalom/kg: A-vitamin 11863 IE, E-vitamin 40 IE, D3-vitamin 634 mg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 173 mg.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

36 Ft/db

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0217 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart