, , ,

Tetra Tablets Tabimin 120 tabl/36g

2175 Ft

Alapeleség talajlakó halak számára.

Elősegíti a halak egészségét, színpompáját és vitalitását. Tetra Tablets TabiMin – a kiegyensúlyozott, táplálékban gazdag prémium tablettaeleség valamennyi talajlakó hal részére. Optimális, változatos táplálék az aljzatról táplálkozó, félénk halak számára. A tabletták gyorsan lesüllyednek, jól elhelyezhetők és lassan oldódnak fel. Az új multi tabletta-formula garnélarákot tartalmaz, így ízletesebb.

Összetétel: tej és tejtermékek, hal és halszármazékok, növényi fehérje kivonat, gabona, élesztő, kagylók és rákfélék (garnéla 5%), olajok és zsírok, cukor, algák, ásványi anyagok.

Minőségi elemzés: nyers fehérje 40%, nyers olajok és zsírok 6%, nyers rost 2%, nedvességtartalom 9%.

Adalékanyagok: vitaminok, provitaminok és hasonló hatású kémiailag definiált anyagok, vitamin A 22280 IE/kg, vitamin D3 1390 IE/kg, Vegyületek nyomelemekkel: E5 mangán 30 mg/kg, E6 cink 18 mg/kg, E1 vas 12 mg/kg, E3 kobalt 0,2 mg/kg, színezőanyagok, antioxidánsok.
Gyártó: Tetra GmbH Németország

60417 Ft/kg

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0208 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart