, , ,

Tetra Discus Crisps 500 ml

5500 Ft

Prémiumeleség valamennyi diszkoszhal számára.

Elősegíti a halak egészségét és intenzív színét. Kiegyensúlyozott táplálékban gazdag prémium alapeleség diszkoszhalak számára. Az alacsony hőmérsékletű, kíméletes eljárásnak köszönhetően a Tetra Discus Multi Crisps tápértéke magas. A természetes színerősítők és a speciális összetevők nagy aránya biztosítja a halak színpompájának teljes kibontakozását. A chips formájú eleséget a halak jobban fel tudják használni, ezáltal csökken a víz terheltsége. A szabadalmaztatott bioaktív formula segíti a halak immunrendszerének megerősödését.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, gabona, növényi fehérjekivonatok, élesztő, puhatestűek és kagylók, olajok és zsírok, cukor, algák.

Minőségi elemzés: nyers fehérje 47,0%, nyers olajok és zsírok 11,0%, nyers rost 2,0%, nedvességtartalom 8,0%.

Adalékanyagok: vitaminok, provitaminok és hasonló hatású kémiailag definiált anyagok: Vitamin A 29870 IE/kg, Vitamin D3 1865 IE/kg, L karnitin 123 mg/kg. Vegyületek nyomelemekkel: E5 mangán 67 mg/kg, E6 cink 40 mg/kg, E1 vas 26 mg/kg, E3 kobalt 0,5 mg/kg. Színezékek, tartósítószerek, antioxidánsok.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

11000 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0206 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart