, , ,

Tetra Betta LarvaSticks 5 g

940 Ft

Optimálisan fedezi a harcoshalak és más labirintkopoltyúsok tápanyagigényét, és kiegyensúlyozott táplálást biztosít. A gilisztaformájú eledelrudacskák lehetővé teszik a fajtának megfelelő táplálást • Igen ízletes úszó rudacskák természetes színerősítőkkel.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, növényi fehérjekivonatok, gabona, élesztők, puhatestűek és rákfélék, olajok és zsírok, algák

Analitikai összetevők: nyersfehérje 46,0%, nyersolajok és -zsírok 7,0%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 8,0%.

Adalékanyagok: vitaminok, provitaminok és hasonló hatású, vegyileg meghatározott anyagok: A-vitamin 30660 NE/kg, D3-vitamin 1910 NE/kg

Nyomelemvegyületek: E5 mangán 70 mg/kg, E6 cink 41 mg/kg, E1 vas 27 mg/kg. Színezékek, antioxidánsok, tartósítószerek

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

188000 Ft/kg

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0186 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart