, , ,

Tetra Betta 100 ml

1845 Ft

TetraBetta – magas tápértékű lemezes főtáplálék kifejezetten a sziámi harcoshal (Betta splendens) számára kifejlesztve.

A szükségleteknek megfelelő proteinmennyiség rákocskák és plankton hozzáadásával. Az állati proteinek elősegítik a növekedést és az impozáns úszók jellegzetes formáját. Természetes színerősítőkkel.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, gabona, növényi fehérjekivonatok, élesztők, puhatestűek és rákfélék (Artemia salina 3,3 %, Euphasia pacifica 3,3%), olajok és zsírok, cukor, algák

Minőségi elemzés: nyersprotein 48,0%, nyerszsír: 7,0%, nyersrost: 1,5%, nyershamu: 11,0%, víz: 7,0%

Adalékok: L-aszkorbil-2-polifoszfát: 122 mg/kg, lecitin. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

18450 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0184 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart