, , ,

Tetra Rubin Granules 250 ml

3535 Ft

Színes granulátum díszhalak számára.

A teljes színpompa kibontakoztatásához. A természetes színpompa érdekében. A lassan lesüllyedő granulátum garantálja a teljes értékű és változatos táplálkozást. A természetes színfokozók teljesen kibontakoztatják a halak színpompáját.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, gabona, növényi fehérjekivonatok, növényi melléktermékek, élesztők, olajok és zsírok, puhatestűek és rákfélék, ásványi anyagok, algák, sűrített, folyékony L-lizin-monohidroklorid, lecitin, citromsav. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Minőségi elemzés: nyersprotein 47,5%, nyerszsír 6,5%, nyersrost 2,0%, nyershamu 10,5%, víz 6,0%.
A hozzáadott vitamintartalom per kg: A-vitamin 29770 IE, D3-vitamin 1860 IE, E-vitamin 200 mg/kg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 137 mg/kg.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

14140 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0176 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart