, , ,

Tetra Pro Algae Multi Crisps 500 ml

5730 Ft

Prémium főtáplálék díszhalak számára.

Fejlett, magas tápértékű táplálék. Az alacsony hőmérsékletű, kíméletes eljárásnak köszönhetően tápértéke és vitaminstabilitása magas. Algakoncentrátum segítségével növeli axaz ellenálló képességet.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, gabonák, növényi fehérjekivonatok, élesztő, kagylók és rákfélék, olajok és zsírok, algák (Spirulina maximum 1,0%), cukor.

Minőségi elemzés: nyers fehérje 46%, nyers olajok és zsírok 12%, nyers rostok 3%, nedvességtartalom 9%.
Adalékanyagok: vitaminok, provitaminok és hasonló hatású kémiailag definiált anyagok: vitamin A 29810 IE/kg, vitamin D3 1860 IE/kg, L-carnitin 123 mg/kg. Vegyületek nyomelemekkel: E5 mangán 67 mg/kg, E6 cink 40 mg/kg, E1 vas 26 mg/kg, E3 kobalt 0,5 mg/kg. Színezékek, tartósítóanyagok, antioxidánsok.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

11460 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0171 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart