, , ,

Tetra Pro Colour Multi-Crisps 12 g

765 Ft

Prémium főtáplálék díszhalak számára.

TetraPRO Colour Multi-Crisps – az új multi-crisps koncentrált karitinoid tartalommal. Erősíti a halak természetes színkibontakoztatását. Rendszeres etetés mellett már két hét elteltével látható hatás. Az egyedülálló alacsony hőmérsékletű, kímélő eljárással készült, optimált protein-zsír aránnyal a magasabb tápérték, a jobb tápanyag-kihasználtság és eledel-megemésztés, az enyhébb vízterhelés és a kevesebb alga érdekében.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, gabona, élesztők, növényi fehérjekivonatok, puhatestűek és rákfélék, olajok és zsírok, növényi melléktermékek, tej és tejtermékek, algák, cukor, ásványi anyagok, lecitin, citromsav, L-karnitin (123 mg/kg). EU-adalékokkal színezve. Az Eu-ban engedélyezett antioxidánssal.

Minőségi elemzés: nyersprotein 46,0%, nyerszsír 12,0%, nyersrost 3,0%, nyershamu 11,0%, víz 8,0%.
A hozzáadott vitamintartalom/kg: A-vitamin 29810 IE, D3-vitamin 1860 IE, E-vitamin 200 mg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 610 mg.

Gyártó: Tetra GmbH Németország

63750 Ft/kg

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0164 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart