, , ,

Tetra Micro Menu 100 ml

2380 Ft

Micro táplálék – különlegesen kis átmérőjű – kifejezetten kis szájú díszhalak számára, 4 mikrotáplálék különféle vízi régiókban táplálkozó kishalak táplálására-eltérő úszási és süllyedési viselkedéssel – kiváló minőségű tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációja – a szín, az egészség és az életerő érdekében – magas emészthetőség a kevesebb vízszennyezés érdekében.

Etetési javaslat: naponta többször etetni kis adagokban. Díszhalak teljes értékű tápláléka.

Összetétel: Hal és halmelléktermékek, növényi fehérje kivonatok, gabonafélék, élesztők, puhatestűek és rákok, olajok és zsírok, zöldségek, növényi eredetű származékok, algák, ásványok, különböző cukrok (oligofruktóz 0,25%)

Minőségi elemzés: nyersprotein 45,0%, nyersolajok és zsírok 9,0%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 8,0%.Hozzáadott vitaminok : vitaminok, pro-vitaminok és hasonló hatású kémiailag jól meghatározott anyagok: A-vitamin 31060 NE/kg, D3-vitamin 1940 NE/kg, L-karnitin 98 mg/kg.

Nyomelemek vegyületei: mangán (mangán (II) -szulfát, monohidrát) 70 mg/kg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 42 mg / kg, vas (vas (II) -szulfát, monohidrát) 27 mg/kg. Színezékek, tartósítószerek, antioxidánsok.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

23800 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0163 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart