, , ,

Tetra Holiday 30 g

1870 Ft

Egészséges, üdülés alatt adható eledel minden díszhal számára.

Szabadalmaztatott formula ízletes vízibolhákkal, létfontosságú vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal. A Tetra egyedülálló BioActive® Formulájával az egészséges halak érdekében. Nem okoz zavarosodást és nem terheli a vizet.
Egyszerűen adagolható. Távolítsa el a frissességet garantáló pecsétet és az eledelblokkot tegye a vízbe. Az eledelblokkok száma az üdülési napok számától, az akvárium méretétől és a halak számától függ. A halak száma átlagos halméretre vonatkozik (3-6 cm hosszú).
Adagolási javaslat:
Akvárium méret: <60l, 5-15 hal, <7 nap üdülés = 1/2 db Tetra Holiday
Akvárium méret: <60l, 5-15 hal, >7-14 nap üdülés = 1 db Tetra Holiday
Akvárium méret: 61-120l, 10-30 hal, <7 nap üdülés = 1 db Tetra Holiday
Akvárium méret: 61-120l, 10-30 hal, 7-14 nap üdülés = 2 db Tetra Holiday
Akvárium méret: 121-200l, 20-50 hal, <7 nap üdülés = 1-2 db Tetra Holiday
Akvárium méret: 121-200l, 20-50 hal, 7-14 nap üdülés = 3 db Tetra Holiday

Összetétel: puhatestűek és rákfélék (vízibolha 7%), élesztők.

Minőségi elemzés: nyersprotein 3,0%, nyerszsír 0,1%, nyersrost 1,5%, nyershamu 5,0%, víz 90,0%

Adalékok: A-vitamin 35370 IE/kg, D3-vitamin 2210 IE/kg, E-vitamin 117 mg/kg. EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

62333 Ft/kg

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0162 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart