, , ,

Tetra Selection 250 ml

5060 Ft

Teljes értékű haleleség vegyesen: Flakes (pehely), Crisps, Granulátum és Wafer Mix keverékéből álló mix 4 külön rekeszben, ideális eleségkombináció különböző vízrégiókban táplálkozó halaknak.

TetraMin Flakes (pehely): úszik a víz felszínén – vízfelszín orientált halak számára.

TetraMin Crisps: úszó és lassan süllyedő haltáp a felső és középső vízrégió halainak.

TetraMin Granules: lassan süllyedő haleleség a közepes vízrégiók valamennyi halának természetes táplálására.

Tetra Wafer Mix: gyorsan süllyedő eledel minden vízfenéken táplálkozó halnak. 4 egészséges és teljes értékű haltápfajta más-más úszó és süllyedési tulajdonságokkal. Komplett eleség díszhalak számára.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, növényi fehérjekivonatok, gabona, élesztők, puhatestűek és rákfélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, zöldségek, algák, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Analitikai összetevők: nyers fehérje 50,0%, nyersolajok- és zsírok 11,0%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 7,0%.

Adalékanyagok: vitaminok, pro-vitaminok és kémiailag jól meghatározott hasonló hatású összetevők, A-vitamin 31050 IU/kg, D3-vitamin 1870 IU/kg

Nyomelemek: Mangán: 72 mg/kg, Cink: 43 mg/kg, Vas: 28 mg/kg, színezékek, tartósítószerek, antioxidánsok

Gyártó: Tetra GmbH Németország

17440 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0160 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart