, , ,

TetraMin Junior 100 ml

1570 Ft

Főtáplálék minden 1 cm feletti fiatal hal számára. Mini lemezek.
Az egyenletes és egészséges növekedés érdekében a kritikus fejlődési szakaszban.

Új és javított receptúra a garantáltan* tisztább és átlátszóbb vízért.

Ajánlott adagolás: naponta többször, kis adagokban etesse.

Összetétel: hal és halmelléktermékek, gabona, élesztők, növényi fehérjekivonatok, puhatestűek és rákfélék, olajok és zsírok, cukor, algák, ásványi anyagok

Garantált részletek: nyersprotein 48,0%, nyerszsír: 10,0%, nyersrost 2,0%, nyershamu 10,0%, víz 6,0%

Adalékok: A-vitamin 17196 IE/kg, D3-vitamin 1075 IE/kg, E-vitamin 57 mg/kg, L-aszkorbil-2-polifoszfát 122 mg/kg, lecitin

EU-adalékokkal színezve. Az EU-ban engedélyezett antioxidánssal.

Gyártó: Tetra GmbH Németország.

15700 Ft/l

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0158 Kategóriák: , , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart