, ,

EHEIM thermopreset 50 fűtő

7990 Ft

Az elektronikus vezérlés garantálja a rendkívül magas hőmérséklet pontosságát, a nagy hatékonyságú fűtőelem biztosítja az egyenletes hő elosztást.
Az Eheim Thermopreset fűtő eltér az Eheim Thermocontroltól a műanyag burkolatnak köszönhetően, mely védelmet és nagy mechanikai stabilitást biztosít. A fűtőtest LED kijelzője ellenőrzi a fűtési funkciót és szárazon futás elleni védelemmel is el van látva.
Az Eheim egyik legújabb fejlesztése.
Nem kell többé bajlódni a vízfűtő adott vízmennyiséghez történő kalibrálásával.
Előre felprogramozott fix hőtartományban tartja a vizet.
Elektromosan szabályozott, precíziós eszköz.
Beépített túlhevülés elleni védelemmel a maximális biztonságért.
LED-es üzem-visszajelző lámpával.
Tapadókorongok segítségével stabilan rögzíthető.
Tengeri és édesvízi akváriumban egyaránt használható.
Mechanikus védelme miatt kiválóan alkalmas terráriumokban való használathoz.
Szükség esetén könnyen karbantartható.

Technikai adatok:

  • Akvárium méret: 25-60 l
  • Teljesítmény: 50 W
  • Teljes hossza: 168,5 mm
  • 3 év garancia

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0111 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart