, ,

EHEIM Pickup 45 belső szűrő

7990 Ft

Az Eheim egyik legkönnyebben kezelhető, felhasználóbarát belső szűrője.
Tapadókorongok segítségével rögzíthető.
A szűrő hátulja úgy lett kiképezve, hogy az elektromos kábelt három különböző irányban is elvezethetjük. Az éppen nem használt kábelvezető hornyok lezárhatók, így az akvárium élőlényei nem tudnak az eszköz és az üveg közé szorulni.
A szűrőrekesz a teljes berendezés kiemelése nélkül, még a medencében egy mozdulattal leszerelhető, így a karbantartás és töltetcsere egyszerűbb, mint valaha.
Többféle, az Eheim által méretre gyártott szűrőanyaggal (normál szűrőszivacs, aktív szén párna) is feltölthető. A normál szűrőszivacs tartozék.

Technikai adatok:

  • Akvárium méret: max.45l
  • Teljesítmény: 50-180l/h
  • Teljesítmény: 3,5w
  • Édesvízi és tengeri akváriumban egyaránt használható.
  • 3 év garancia

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0083 Kategóriák: , ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart