,

EHEIM Aquapro LED 100 akvárium szett (180 l) fekete tetővel

124990 Ft

Profi szett haladóknak.
A tető kialakításának köszönhetően az Eheim automata haletetőt kényelmesen és egyszerűen telepíthetjük.
Külső szűrőnek kialakított kivezető nyílás a tetőn.
A szűrést a nagy teljesítményű, többféle szűrőanyaggal feltölthető aquaball belső szűrő végzi, míg a fűtésről az Eheim termosztátos fűtéstechnikája gondoskodik.
A szett további tartozéka egy Eheim halháló és egy vízhőmérő is.
Mivel az Aquapro széria már rendelkezik biztonsági alsó műanyag kerettel is, így nem szükséges a medence alá polifoamot tenni.

Technikai adatok:

  • Akvárium mérete: 100x40x45 cm (180 liter)
  • Világítás: (daylight) 1×13,5 W
  • Tartozékok: Eheim belső szűrő (aquaball 180), Eheim fűtő (150 W), hőmérő, halháló, alsó keret.

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0078 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart