,

EHEIM Aquastar LED akvárium szett (63 l) fekete tetővel

54990 Ft

Kifejezetten ajánlott első akváriumnak.
A tető kialakításának köszönhetően az Eheim automata haletetőt kényelmesen és egyszerűen telepíthetjük.
Külső szűrőnek kialakított kivezető nyílás a tetőn.
Beépített, páravédett, LEDES világítás.
A szűrésről az egyszerűen kezelhető aquaball belső szűrő, míg a megfelelő hőmérsékletről a termosztátos Eheim fűtő gondoskodik.
A szett kiegészítője egy Eheim vízhőmérő.

Technikai adatok:

  • Akvárium mérete: 60x30x35 cm (63 liter)
  • Világítás (daylight) 1×7,7 W.
  • Tartozékok: Eheim belső szűrő (aquaball 60), Eheim fűtő 50W, hőmérő, alsó keret.

Availability: Készleten

Cikkszám: FISHBISTRO0075 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart