,

Parakill 200 l-re

690 Ft

A Parakill jó eredménnyel használható díszhalak gombás, enyhe bakteriális, vagy külső élősködők, -darakór, fátyolbetegség (Chilodonella, Trichodina, stb.), bársonybetegség (Oodinium), – okozta fertőzöttségének kezelésére. Külső parazitás fertőzöttség esetén 2-3 napig kezeljünk. A víz hőfokának 2-3 C fokkal való megemelése a kezelés hatásfokát javítja. A kezelést alatt a szűrést célszerű leállítani, de a megfelelő levegőztetésről gondoskodjunk. A kezelés befejezése után részleges (kb. 30%-os) vízcsere szükséges.

Adagolás: 10 ml 50 liter vízhez, 1ml (kb. 25 csepp) 5 liter vízhez.

Összetétel: malachitzöld oxalát 0,5mg/ml, réz-EDTA 44mg/ml.
Csak akváriumi használatra! A készítménnyel élelmiszertermelő állatok nem kezelhetők! Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Gyártja: Neptun Kkt.

Kiszerelés: 40 ml

17250 Ft/l

Elfogyott

Cikkszám: FISHBISTRO0049 Kategóriák: ,

Extra minőségmegőrzési idő kontroll

4 hónapon belül lejáró minőségmegőrzési idővel webshopunkban nem értékesítünk eledeleket, így a megvásárolt termékek nagy valószínűséggel a lejárati idő előtt felhasználhatók. Kedvenceid így garantáltan mindig megfelelő minőségű élelemhez jutnak.

Felelősség

Kiemelt fontosságú számunkra a felelős állattartás ügye és ennek edukációja. Termékválasztékunk kialakításánál és az általunk közölt állattartási tanácsoknál igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani.

Házhozszállítás

Dunaújvárosban és környékén akár a megrendelés napján történő expressz kiszállítást is vállalunk, de átvételi pontjainkon is átvehetők a megrendelt termékek. Országosan is többféle szállítási lehetőség közül választhatsz. További információkat a szállítási feltételeknél találsz.

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal egy magyar, állatbarátok által üzemeltetett vállalkozást támogatsz.

Bankkártyás fizetés

A könnyen kezelhető, megbízható, professzionális fizetési felületet a SimplePay biztosítja.

Egyedi beszerzés

Kérésedre beszerezzük bármely – választékunkban nem szereplő, de  – általunk forgalmazott márka Magyarországon elérhető termékeit. Kérjük jelezd ha ilyen terméket keresel!

Kényelem

Választékunk alakításánál a vonzó megjelenésen kívül fontos szempont az egyszerű, gyors, kényelmes kezelhetőség valamint a tartós, magas minőség. Az a célunk, hogy sok örömet szerezzen és kevés feladatot  jelentsen egy varázslatos víz alatti világ létrehozása és fenntartása.

Kérdések

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, keress bennünket bizalommal! Igyekszünk hamar válaszolni.

Shopping Cart